Lirik Lagu Mahesa - Seneng Duite

Lirik Lagu dangdut Jawa Seneng Duite Mahesa Judul Lirik lagu : Seneng Duite Artis Penyanyi : Mahesa Album : Best Koplo Jawa (2018) Kat...
Lirik Lagu dangdut Jawa Seneng Duite Mahesa

Judul Lirik lagu : Seneng Duite
Artis Penyanyi : Mahesa
Album : Best Koplo Jawa (2018)
Kategori : Lirik Lagu dangdut jawa populer

Lirik Lagu Mahesa Seneng Duite. Lagu yang berjudul "Seneng Duite", yang dinyanyikan oleh penyanyi dangdut pria asal Banyuwangi, Jawa Timur beenama Mahesa, berikut cuplikan liriknya, Aku ora ngerti opo sing mbok piker Serba salah repot ngabeti Kabeh penjalukmu yo wes tak turuti Kok yo raono rumangsane" lagu ini meruapakan lagu dangdut Jawa terbaru yang dirilis dan di distribusikan dibawah bendera label 45 Reco dan lihat lirik selanjutnya.

Silakan Baca Juga Lirik Lagu Lainnya : Lirik Lagu Suket Teki - Didi Kempot

Seneng Duite Mahesa
Seneng Duite Mahesa

Lirik Lagu Seneng Duite - Mahesa


Aku ora ngerti opo sing mbok piker
Serba salah repot ngabeti
Kabeh penjalukmu yo wes tak turuti
Kok yo raono rumangsane

Aku ora ngerti opo sing mbok pingin
Serba salah repot ngadangi
Koyok dene kendang di tabuh selisih
Tresnoku ora kaibukan

Yen sliramu kroso isin
Duwe pacar koyok aku
Tapi ojo ngono kuwi
Gawe lorone atiku

Neng duitku kowe gelem
Neng mobilku kowe seneng
Mestine ra ketang sitik
Kowe duwe roso welas

Seneng neng duwite
Ora seneng nang uwonge

Aku ora ngerti opo sing mbok pingin
Serba salah repot ngadangi
Koyok dene kendang di tabuh selisih
Tresnoku ora kaibukan

Yen sliramu kroso isin
Duwe pacar koyok aku
Tapi ojo ngono kuwi
Gawe lorone atiku

Neng duwitku kowe gelem
Neng mobilku kowe seneng
lirik-lagu-dunia.blogspotcom
Mestine ra ketang sitik
Kowe duwe roso welas

Yen sliramu kroso isin
Duwe pacar koyok aku
Tapi ojo ngono kuwi
Gawe lorone atiku

Neng duwitku kowe gelem
Neng mobillku kowe seneng
Mestine ra ketang sitik
Kowe duwe roso welas

Seneng neng duwite
Ora seneng nang uwonge