Lirik Lagu Wes Jujur - Nella Kharisma

Lirik Lagu Nella Kharisma Wes Jujur Judul Lagu : Wes Jujur Ciptaan : Miswan Samudra Artis Penyanyi : Nella Kharisma Kategori : Lirik l...
Lirik Lagu Nella Kharisma Wes Jujur

Judul Lagu : Wes Jujur
Ciptaan : Miswan Samudra
Artis Penyanyi : Nella Kharisma
Kategori : Lirik lagu dangdut jawa populer

Lirik Lagu Wes Jujur oleh Nella Kharisma. Lirik lagu populer berjudul"Wes Jujur" di nyanyikan Nella Kharisma lagu ini dipublikasikan pada 8 September tahun 2017 dan diciptakan oleh Miswan Samudra. Lagu ini adalah album yang mempunyai ciri khas yang di bintangi oleh Nella Kharisma juga didistribusikan oleh label Samudra Records.berikut cuplikannya, Sing tebeng aling aling Yo wes jujur ambi riko Apuo atin riko Mageh sing percoyo, silahkan lihat selengkapnya.

Silakan Baca Juga Lirik Lagu Lainnya : Lirik Lagu Kerendem - Nella Kharisma

Wes Jujur Nella Kharisma
Wes Jujur Nella Kharisma

Lirik Lagu Wes Jujur - Nella Kharisma


Sing tebeng aling aling
Yo wes jujur ambi riko
Apuo atin riko
Mageh sing percoyo

Wes cukup ulihe isun
Yakinaken awak riko
Dumageh nyimpen curigo
Welas sun tinggalno

Jujur nong ati nisun
Welas iki yo mung kanggo riko
Wes ketutup lawang ati nisun
Kanggo wong liyo

Jujur nong ati iki
Roso kangen isun yo mung riko
Sing kiro ono maning
Roso kangen nong wong liyo

INTRO
Sing tebeng aling aling
Yo wes jujur ambi riko
Apuo atin riko
Mageh sing percoyo

Wes cukup ulihe isun
Yakinaken awak riko
Dumageh nyimpen curigo
Welas sun tinggalno

Jujur nong ati nisun
Welas iki yo mung kanggo riko
Wes ketutup lawang ati nisun
Kanggo wong liyo

Jujur nong ati iki
Roso kangen isun yo mung riko
Sing kiro ono maning
Roso kangen nong wong liyo

Jujur nong ati nisun
Welas iki yo mung kanggo riko
Wes ketutup lawang ati nisun
Kanggo wong liyo

Jujur nong ati iki
Roso kangen isun yo mung riko
Sing kiro ono maning
Roso kangen nong wong liyo