Lirik Lagu Aku Cah Kerjo - NDX A.K.A

Lirik Lagu Aku Cah Kerjo dari NDX A.K.A lagu ini adalah salah satu lagu yang dipopulerkan oleh NDX A.K.A silahkan selengkapnya baca disini
Lirik Lagu Aku Cah Kerjo - NDX A.K.A

Judul Lirik : Aku Cah Kerjo
Pencipta Lagu : //
Penyanyi : NDX A.K.A
Kategori Album : Lagu Jawa Timur

Lirik Lagu Aku Cah Kerjo dari NDX A.K.A lagu ini adalah salah satu lagu yang dipopulerkan oleh NDX A.K.A, dan masih banyak lirik lagu selain dari Lirik lagu yang berjudul Aku Cah Kerjo di blog lirikindonesia.id, yang sedang populer sekarang ini diantaranya.
Baca Juga : Lirik Lagu Gede Roso - Abah Lala
Seperti, lirik lagu dangdut, tarling, jawa, pop, barat, korea, india, sunda, Lagu daerah, nasional, sholawat religi, band, campursari, Ost, Hiphop. dan lainya. Anda juga bisa mendengarkan lagu tersebut lewat chanel youtube untuk videonya atau berlangganan membeli lewat aplikasi resmi seperti Joox, Spotify, Deezer, iTunes, Langit Musik di Google Play hp Android anda. Atau lewat streaming music online resmi lainnya. Silahkan baca disini selengkapnya lirik lagu tersebut dibawah.

Lirik Aku Cah Kerjo dari NDX A.K.A
Lirik Aku Cah Kerjo dari NDX A.K.A

Berikut Cuplikan : Lirik Lagu NDX A.K.A Aku Cah Kerjo

Bebasan nunggu mongso rendeng
Anggonku le ngenteni kowe
Wes ono sesasi genep dino iki

Mas yen pancen tresnoku iki
Mok anggep ra ono gujnane
Aku ra kuciwo lan aku ra loro

Dek lungaku ra kaget cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Dek tresnaku mung siji kowe
Langit bumi kang dadi saksine
Yen neng ati ra ono wanito liyo

Kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi
Aku lungo amung golek rejeki

Pangapurane awakku ra tau nyanding sliramu
Mergo tuntutan kerjoku nganti ora nduwe wektu
Wektu kanggo ngancani ugo ngeterke nyanyi
Kowe kudu ngerti lungaku golek rejeki

Dongakno lakuku ngayahi kewajibanku
Senajan abot kanggomu nanging kuatno atimu
Wes dadikahanan aku lungo adoh paran
Ora bakal kelangan nyanding wedokan liyane

Dek lungaku ra kaget cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Dek tresnaku mung siji kowe
Langit bumi kang dadi saksine
Yen neng ati ra ono wanito liyo

Ojo keloro-loro lungaku ra kaget cidro
Opo maneh nganti mikir aku wis ora tresno
Yo mung kowe sing tansah ono neng njero dodo
Ra ono tresno liyo mergo aku tansah setio

Kudu percoyo tresnoku iki mung siji kowe
Wani sumpah mati neng ati ra ono liyane
Janjiku tak buktekke ora mung ono lambe
Tunggunen balikku bebayaran tekane sak lawase

Dek lungaku ra kaget cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Dek tresnaku mung siji kowe
Langit bumi kang dadi saksine
Yen neng ati ra ono wanito liyo

Kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi
Aku lungo amung golek rejeki

Anggonku ngabari yo mung lewat bbm-an
Kadang sinyal angel marai dadi penghalang
Neng yo kudu sabar, ora usah nggo nesunan
Mergo tresno kui mestina akeh pacoban

Sing tak jaluk kowe ojo nganti ilang roso
Snajan aku karep gawe gelo lan kuciwo
Jembarno atimu sak jembare laut samudro
Koe kudu ngerti yen aku iki cah kerjo

Mas yen pancen kuwi karepmu
Aku yo mung tansah biso nunggu
Tak kuatne atiku tanpo slirahmu

Mas nadyan koe lungo kerjo
Sing tak jaluk kowe tetep setio
Ojo nganti kegudho wanito liyo

Sabaro aku yo mung cah kerjo