Lirik Lagu dan Chord Mending Pedot - Pendhoza

Lirik Lagu Mending Pedot dari Pendhoza lagu ini adalah salah satu lagu yang dipopulerkan oleh Pendhoza baca disini
Lirik Lagu Pendhoza - dan Chord Mending Pedot

Judul Lirik : dan Chord Mending Pedot
Pencipta Lagu: //
Penyanyi : Pendhoza
Kategori Album : Dangdut Populer

Lirik Lagu Mending Pedot dari Pendhoza lagu ini adalah salah satu lagu yang dipopulerkan oleh Pendhoza, dan masih banyak lirik lagu selain dari Lirik lagu yang berjudul Mending Pedot di blog lirikindonesia.id, yang sedang populer sekarang ini diantaranya.
Silakan Baca Juga : Lirik Lagu Salam Mesin Kanan - Pendhoza
Seperti, lirik lagu dangdut, tarling, jawa, pop, barat, korea, india, sunda, Lagu daerah, nasional, sholawat religi, band, campursari, Ost, Hiphop. dan lainya. Anda juga bisa mendengarkan lagu tersebut lewat chanel youtube untuk videonya atau berlangganan membeli lewat aplikasi resmi seperti Joox, Spotify, Deezer, iTunes, Langit Musik di Google Play hp Android anda. Atau lewat streaming music online resmi lainnya. Silahkan baca disini selengkapnya lirik lagu tersebut dibawah.

Lirik Mending Pedot Pendhoza
Lirik Mending Pedot Pendhoza

Berikut Cuplikan : Lirik Lagu dan Chord Mending Pedot – Pendhoza


Intro : c g c

c g
janji janji janji..marang awakku

am em
nyatane mung palsu palsu seko lambemu

f
sakjane aku ngerti

c
koe kui mung ngapusi

g
nanging opo awak iki

c g
iseh tresno setengah mati

c
aduh puyeng sirah iki

g
mubeng ra karuan mikirke koe cah ayu

am
sing nggawe pikiran ning

am
ngopo kok koyo ngene

em
mbendino tok sepeleke

f
opo ora mikir koe ki sing tak tresnani

c
opo uwes lali koe ki sing tak enteni

g
nanging kabeh janji kui wis ora terbukti

c g
mung nglarani ati pasrah karo sang illahi

c
uwes cukup cukup cukup..

g
anggonmu leh sandiworo

am
nek pancen ra tresno

em
luwih becik koe lungo

f c
ra iso tepo sliro,gawe atiku nelongso

g
mending pedot wae

c g
golek tresno sing liyane

c
aku trimo pedot senajan rasane abot

g
wes bacut kuciwo amung gawe aku loro

am
ati wes ra biso neruske dalane cerito

em
marang koe cah ayu mergo janji palsumu

f
wes cukup semene anggonku nyanding awakmu

c
senajan roso tresno isih ono mring sliramu

g
saiki koe lungo seko adohing mripatku

am
aku kudu kuat senajan pisahan ro awakmu

am g
ibarat tibo tasih ketiban ondo

f g c
wes loro tambah disio-sio

am g
opo koe kui wes ora mikir

f
timbang ngrasake tresnomu

g
aku trimo sumingkir

c g
janji janji janji..marang awakku

am em
nyatane mung palsu palsu seko lambemu

f
sakjane aku ngerti

c
koe kui mung ngapusi

g
nanging opo awak iki

c g
iseh tresno setengah mati

c
uwes cukup cukup cukup..

g
anggonmu leh sandiworo

am
nek pancen ra tresno

em
luwih becik koe lungo

f c
ra iso tepo sliro,gawe atiku nelongso

g
mending pedot wae

c g
golek tresno sing liyane