Lirik Lagu Budal Rabi - Jihan Audy

Lirik Lagu Budal Rabi - Jihan Audy Judul Lirik : Budal Rabi Pencipta Lagu: Sarah Penyanyi : Jihan Audy Kategori Album : Dangdut Popule...
Lirik Lagu Budal Rabi - Jihan Audy

Judul Lirik : Budal Rabi
Pencipta Lagu: Sarah
Penyanyi : Jihan Audy
Kategori Album : Dangdut Populer

Silakan Baca Juga : Lirik Lagu Terlalu - Jihan Audy

Lirik Budal Rabi Jihan Audy
Lirik Budal Rabi Jihan Audy

Berikut Cuplikan : Lirik Lagu Jihan Audy - Budal Rabi


yen uwes podo podo tresno
paite kopi jare gulo
senajan uripe jek soro
rasane koyo neng suwargo

yen uwes mantep njero dodo
nyapo nggagas omonge tonggo
ra usah peduli wong liyo
sing penting restune wong tuwo

yen uwes mantep karo aku
ayo budal bareng neng penghulu
nggowo bapak karo ibu
wong loro njaluk restu

yen uwis podo podo tresno
sing mbiyen podo dilalekno
ra usah bingung ngejar bondo
kabeh diatur sing kuoso

yen uwes podo podo tresno
paite kopi jare gulo
senajan uripe jek soro
rasane koyo neng suwargo

yen uwes mantep njero dodo
nyapo nggagas omonge tonggo
ra usah peduli wong liyo
sing penting restune wong tuwo

yen uwes mantep karo aku
ayo budal bareng neng penghulu
nggowo bapak karo ibu
wong loro njaluk restu

yen uwis podo podo tresno
sing mbiyen podo dilalekno
ra usah bingung ngejar bondo
kabeh diatur sing kuoso

yen uwes podo podo tresno
paite kopi jare gulo
senajan uripe jek soro
rasane koyo neng suwargo

yen uwes mantep njero dodo
nyapo nggagas omonge tonggo
ra usah peduli wong liyo
sing penting restune wong tuwo

yen uwes podo podo tresno
paite kopi jare gulo
senajan uripe jek soro
rasane koyo neng suwargo

yen uwes mantep njero dodo
nyapo nggagas omonge tonggo
ra usah peduli wong liyo
sing penting restune wong tuwo