Lirik Lagu Angen Angen - Nella Kharisma

Lirik Lagu Angen Angen Nella Kharisma Judul Lirik lagu : Angen Angen Ciptaan : Candra Banyu Artis Penyanyi : Nella Kharisma Kategori :...
Lirik Lagu Angen Angen Nella Kharisma

Judul Lirik lagu : Angen Angen
Ciptaan : Candra Banyu
Artis Penyanyi : Nella Kharisma
Kategori : Lirik Lagu Dangdut Banyuwangi populer

Lirik Lagu Angen Angen oleh Nella Kharisma. Berikut cuplikan lirik lagu tersebut, Sun arep arepaken Tekan riko raino lan bengi Koyo panas ngerandu udan Mesti hang biso ngademi, lagu ini sejak di nyanyikan olrh Nella Kharisma langsung meningkat ke populeranya di media youtube maupun di media lainnya, silahkan lihat lirik selanjutnya.

Silakan Baca Juga Lirik Lagu Lainnya : Lirik Lagu Nella Kharisma - Koyo Langit Ambi Bumi dan Terjemahan

Angen Angen Nella Kharisma
Angen Angen Nella Kharisma

Lirik Lagu Nella Kharisma - Angen Angen


Hang isun angen mung rupane
Hang isun angen mandaneo ono ring kene
Hang isun angen mung tekane
Hang isun angen ono dalan ketemune

Keloronan bebarengan
Sun lan riko sesandingan

INTRO

Sun arep arepaken
Tekan riko raino lan bengi
Koyo panas ngerandu udan
Mesti hang biso ngademi

Sun impekno kauripan
Hang agung indah nggowo senenge
Sun lan riko lungguh kuwade
Gandane kembang hang dadi saksine

***
Sampek kapan ndane isun ngenteni riko
Mung bisone ngangen ngangen nong njerone dodo
Ayang ayang riko mageh betah
Betah gemelantung ning nduwure moto
Isun wis sing kuat kudu kudu njepat
Tapi mageh sun angeni sampek kapan bain
Isun mung kepingin sesandingan
Sesandingan ambi riko hang sun eman

***
Kepingin ati nyawang riko
Kepingin ati selawase dampingono
Kepingin ati yo rasane
Kepingin ati bareng riko selawase

Keloronan bebarengan
Sun lan riko sesandingan

INTRO

Sun arep arepaken
Tekan riko raino lan bengi
Koyo panas ngerandu udan
Mesti hang biso ngademi

Sun impekno kauripan
Hang agung indah nggowo senenge
Sun lan riko lungguh kuwade
Gandane kembang hang dadi saksine

Sun arep arepaken
Tekan riko raino lan bengi
Koyo panas ngerandu udan
Mesti hang biso ngademi

Sun impekno kauripan
Hang agung indah nggowo senenge
Sun lan riko lungguh kuwade
Gandane kembang hang dadi saksine