Lirik Lagu Seneng Duite - Gerry Mahesa

Lirik Lagu Gerry Mahesa - Seneng Duite Judul Lirik lagu : Seneng Duite Album : BEST KOPLO JOWO (2018) Artis Penyanyi : Gerry Mahesa Ka...
Lirik Lagu Gerry Mahesa - Seneng Duite

Judul Lirik lagu : Seneng Duite
Album : BEST KOPLO JOWO (2018)
Artis Penyanyi : Gerry Mahesa
Kategori : Lirik Lagu Dangdut Jawa Populer

Lirik Lagu Gerry Mahesa bertajuk Seneng Duite. Lirik lagu yang berjudul "Seneng Duite" adalah meruapakan salah satu lagu dangdut Jawa yang sangat terbaru yang dinyanyikan oleh Gerry Mahesa dia adalah pria asal Banyuwangi, Jawa Timur. Lagu ini termasuk dalam album the best Koplo yang dirilis dandi distribusikan dibawah label 45 Record. Berikut cuplikan lagu berjudul" Seneng Duite" Gerry Mahesa.

Silakan Baca Juga Lirik Lagu Lainnya : Lirik Lagu Luka Hati luka Diri - Gerry Mahesa

Lagu Gerry Mahesa Seneng Duite
Lagu Gerry Mahesa Seneng Duite

Lirik Lagu Gerry Mahesa - Seneng Duite


Aku ora ngerti opo sing mbok piker
Serba salah repot ngabeti
Kabeh penjalukmu yo wes tak turuti
Kok yo raono rumangsane

Aku ora ngerti opo sing mbok pingin
Serba salah repot ngadangi
Koyok dene kendang di tabuh selisih
Tresnoku ora kaibukan

Yen sliramu kroso isin
Duwe pacar koyok aku
Tapi ojo ngono kuwi
Gawe lorone atiku

Neng duitku kowe gelem
Neng mobilku kowe seneng
Mestine ra ketang sitik
Kowe duwe roso welas

Seneng neng duwite
Ora seneng nang uwonge

Aku ora ngerti opo sing mbok pingin
Serba salah repot ngadangi
Koyok dene kendang di tabuh selisih
Tresnoku ora kaibukan

Yen sliramu kroso isin
Duwe pacar koyok aku
Tapi ojo ngono kuwi
Gawe lorone atiku

Neng duwitku kowe gelem
Neng mobilku kowe seneng
lirik-lagu-dunia.blogspotcom
Mestine ra ketang sitik
Kowe duwe roso welas

Yen sliramu kroso isin
Duwe pacar koyok aku
Tapi ojo ngono kuwi
Gawe lorone atiku

Neng duwitku kowe gelem
Neng mobillku kowe seneng
Mestine ra ketang sitik
Kowe duwe roso welas

Seneng neng duwite
Ora seneng nang uwonge