Lirik Lagu Mrekes Ati - Nella Kharisma

Lirik Lagu Nella Kharisma - Mrekes Ati Judul Lirik : Mrekes Ati Pencipta Lagu: // Penyanyi : Nella Kharisma Kategori Album : Dangdut J...
Lirik Lagu Nella Kharisma - Mrekes Ati

Judul Lirik : Mrekes Ati
Pencipta Lagu: //
Penyanyi : Nella Kharisma
Kategori Album : Dangdut Jawa Populer

Silakan Baca Juga : Lirik Lagu Ngambang - Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma Mrekes Ati
Lirik Nella Kharisma Mrekes Ati

Berikut Cuplikan : Lirik Lagu Nella Kharisma - Mrekes Ati


wes tak lakonane susahe uripku iki
wes tak lakonane loro ning jerone ati
arep mangan awan ora tau dimasakke
turu bengi dikon turu kursi

opo aku iki wes dianggep ora ono
tresno jroning ati saikine ora lilo
sak elek-eleke aku iki sek bojomu
ojo nambah susahe uripku

siji loro telu mbok gawe loro atiku
papat limo enem loro ati tambah nemen
pitu wolu songo uripku disio-sio
kowe manut omonge wong liyo

opo ra kelingan kowe dek jaman semono
urip bungah susah loro disonggo wong loro
mergo bondo dunyo uripku disio-sio
kowe mrekes ati nyulek mata

opo aku iki wes dianggep ora ono
tresno jroning ati saikine ora lilo
sak elek-eleke aku iki sek bojomu
ojo nambah susahe uripku

siji loro telu mbok gawe loro atiku
papat limo enem loro ati tambah nemen
pitu wolu songo uripku disio-sio
kowe manut omonge wong liyo

opo ra kelingan kowe dek jaman semono
urip bungah susah loro disonggo wong loro
mergo bondo dunyo uripku disio-sio
kowe mrekes ati nyulek mata
disclaimer :
Blog ini hanya menampilkan lirik lagu dan informasi terkait darinya. Kami TIDAK membagikan link download mp3 dari lagu tersebut.
Share Lirik Lagu Mrekes Ati - Nella Kharisma melalui media sosial dibawah ini :