Lirik Lagu Ojo Ping Telu Campursari - Didi Kempot

Lirik Lagu Campursari Ojo Ping Telu - Didi Kempot Judul Lirik : Ojo Ping Telu Pencipta Lagu: // Penyanyi : Didi Kempot Kategori Album ...
Lirik Lagu Campursari Ojo Ping Telu - Didi Kempot

Judul Lirik : Ojo Ping Telu
Pencipta Lagu: //
Penyanyi : Didi Kempot
Kategori Album : Dangdut Jawa Populer

Silakan Baca Juga : Lirik Lagu Didi Kempot - Cidro Janji

Lirik Ojo Ping Telu Campursari Didi Kempot
Lirik Ojo Ping Telu Campursari Didi Kempot

Berikut Cuplikan : Lirik Lagu Ojo Ping Telu Campursari - Didi Kempot


Sepisan kowe nglarani atiku
Tanganku ngelus dodo
Ping loro kowe ngiris-ngiris atiku
Isih tak ngapuro

Yen nganti ping telu kowe ngapusi
Sumpah aku ra lilo
Cukup semene-semene wae
Wis cukup semene

Wis wiwit biyen
Jujur aku wis kondo sopo aku iki
Wis wiwit biyen
Jujur aku cerito aku rangapusi


Namging saiki
Kowe gawe loro nglarani aku iki
Cukup semene-semene wae
Wis cukup semene

Yen pancen ono uwong liyane
Neng atimu sing teko neng kene
Ngomongo sak tenane
Ora sah sandiworo karepmu kepiye

Yen pancen ono uwong liyane
Neng atimu sing teko neng kene
Ngomongo sak tenane
Timbang loro ati urip dewe-dewe

Wis wiwit biyen
Jujur aku wis kondo sopo aku iki
Wis wiwit biyen
Jujur aku cerito aku rangapusi

Namging saiki
Kowe gawe loro nglarani aku iki
Cukup semene-semene wae
Wis cukup semene

Yen pancen ono uwong liyane
Neng atimu sing teko neng kene
Ngomongo sak tenane
Ora sah sandiworo karepmu kepiye

Yen pancen ono uwong liyane
Neng atimu sing teko neng kene
Ngomongo sak tenane
Timbang loro ati urip dewe-dewe

Ngomongo sak tenane
Timbang loro ati urip dewe-dewe
disclaimer :
Blog ini hanya menampilkan lirik lagu dan informasi terkait darinya. Kami TIDAK membagikan link download mp3 dari lagu tersebut.
Share Lirik Lagu Ojo Ping Telu Campursari - Didi Kempot melalui media sosial dibawah ini :