Lirik Lagu Gubuk Asmoro - Nella Kharisma

Lirik Lagu Nella Kharisma berjudul Gubuk Asmoro sekarang sedang populer, silahkan baca disini selengkapnya
Lirik Lagu Gubuk Asmoro - Nella Kharisma

Judul Lirik : Gubuk Asmoro
Pencipta Lagu: //
Penyanyi : Nella Kharisma
Kategori Album : Dangdut Jawa

Silakan Baca Juga : Lirik Lagu Harus Malam Ini - Nella Kharisma

Lirik Gubuk Asmoro Nella Kharisma
Lirik Gubuk Asmoro Nella Kharisma

Berikut Cuplikan : Lirik Lagu Nella Kharisma Gubuk Asmoro


yen liwat aku kelingan
gubug kae biyen tak nggo leren
neng cagak kebak tulisan
warno abang tondo isih prawan

jenenge gubuk asmoro
biyen kae tak nggo andum tresno
tanpo bantal tanpo kloso
bot abote ketaman asmoro

gubug kae nyimpen wadi
nganti mbesuk ora bakal lali
gubug kae kebak crito
wayah wengi nganti gagat rino

catetan sak jroning ati
datan luntur soyo merak ati
aku kowe dadi garwo
mergo leren neng gubuk asmoro

yen liwat aku kelingan, gubug kae biyen tak nggo leren
neng cagak kebak tulisan, warno abang tondo isih prawan
jenenge gubuk asmoro, biyen kae tak nggo andum tresno
tanpo bantal tanpo kloso, bot abote ketaman asmoro

gubug kae nyimpen wadi, nganti mbesuk ora bakal lali
gubug kae kebak crito, wayah wengi nganti gagat rino
catetan sak jroning ati, datan luntur soyo merak ati
aku kowe dadi garwo, mergo leren neng gubuk asmoro