Lirik Lagu dan chrd Cuma Saya | M.A.C

Lirik Lagu Cuma Saya dari M.A.C lagu ini adalah salah satu lagu yang dipopulerkan oleh M.A.C silahkan selengkapnya baca disini
Lirik Lagu dan chrd Cuma Saya | M.A.C

Judul Lirik : Cuma Saya
Pencipta Lagu : //
Penyanyi : M.A.C

Lirik Lagu Cuma Saya dari M.A.C lagu ini adalah salah satu lagu yang dipopulerkan oleh M.A.C, dan masih banyak lirik lagu selain dari Lirik lagu yang berjudul Cuma Saya di blog lirikindonesia.id, yang sedang populer sekarang ini diantaranya. Seperti, lirik lagu dangdut, tarling, jawa, pop, barat, korea, india, sunda, Lagu daerah, nasional, sholawat religi, band, campursari, Ost, Hiphop. dan lainya. Anda juga bisa mendengarkan lagu tersebut lewat chanel youtube untuk videonya atau berlangganan membeli lewat aplikasi resmi seperti Joox, Spotify, Deezer, iTunes, Langit Musik di Google Play hp Android anda. Atau lewat streaming music online resmi lainnya. Silahkan baca disini selengkapnya lirik lagu tersebut dibawah.

Cuma Saya | M.A.C

Intro : B C# F#.. (4x)

 

B            C#       F#

 sayang kalo bosan ko bilang..

B          C#           F#

 jangan ko pigi dan menghilang..

B           C#           F#

 ya kalo sa salah tolong diubah..

     B      C#           F#

bukannya ko langsung berubah..

 

Reff :

 B           C#        F#

  ko mo cari yang bagaimana..

 B            C#       F#

  ko mo dapat juga dimana..

 B           C#          F#

  biar ko sampe ke ujung dunia..

        B         C#        F#

 yang mengerti ko tu cuma saya..

 

B     C#         F#

 ko bola bale su macam deng setrika..

B      C#         F#

 ko sombong sampe stelan lupa sa..

B      C#       F#

 bila ada waktu mari tong berbincang..

    B        C#               F#

sio ado kaka jang ko hilang hilang..

 

B         C#

 yeah nah ko pigi cari

F#

yang lebih dari

                               B

sa ini sudah yang paling mengerti

                C#

dari baik buruk tangkis ko pu beu (beu)

F#

sayang kasi enak ya

                       B

enak macam papeda deng heu

           C#             F#

ko pikir lagi stop lupa diri

                                    B

sampe mana tetap sa yang kopi koi cari

              C#

ko pu gelisah sa yang kas tenang

     F#

sa paling hafal

sa yang tau cara kas senang

 

Reff :

 B           C#        F#

  ko mo cari yang bagaimana..

 B            C#       F#

  ko mo dapat juga dimana..

 B           C#          F#

  biar ko sampe ke ujung dunia..

        B         C#        F#

 yang mengerti ko tu cuma saya..

 

        B

jang ko mo slak

              C#

sombong untuk jalan pica bunga

F#

sa yang su mengerti dong su tau sa punya

   B                   C#

mo jalan sampe mana mo sakit bagaimana

      F#

pasti ko cari saya ko tra akan lupa saya

B                        C#

 sa yang su kopeng harga diri lapis belis

F#

ko pu manja goyang lidah

sambil angkat alis

   B                    C#

mo stelan jurus remot andalan apa bilang

     F#

kalo bosan kasi tau

ko pu cara jang menghilang

 

  B                      C#

sejauh apa ko menlangkah tapi

          F#

tetap ada sa dan ko akan kembali

           B

ko pu slak ko pu skak

            C#

sa su hafal mati

               F#

sampe cara kas nyaman pun

cuman sa saja yang mengerti

     B              C#

yeiy cinta ko punya untuk seutuhnya

     F#

mo cari sampe dimana

tetap sa ni ko pu rumah

  B                    C#

semuanya indah tinggal ikut ko pu suka

     F#

mana jalan yang ko pilih

semua bebas dan terbuka

 

Reff :

 B           C#        F#

  ko mo cari yang bagaimana..

 B            C#       F#

  ko mo dapat juga dimana..

 B           C#          F#

  biar ko sampe ke ujung dunia..

        B         C#        F#

 yang mengerti ko tu cuma saya..

 

B                   C#           F#

 cukardeleng sayang koi main apa e

                                   B

mo tampeleng tapi sio sa pu sayang e

               C#                F#

ko pu busuk sa tau ko pu katu sa tau

                                  B

ko pigi baru begemana kalo aroolu jauh

             C#                   F#

ko cari kalo memang ada yang seperti

sa sayang slalu sayang

                 B

dan paling mengerti

          C#                  F#

adoo.. ko jahat patah sa pu hati

                         (B)

pigi pigi ko ikut ko pu mau

 

B             C#

aku ra ngerti kowe nengndi

F#

kowe ninggal aku lungo tanpo ngabari

B              C#

ra tak golek i ra tak getuni

F#

mergo saiki aku wes nutup ati

B                      C#

kowe seng nglarani opo kowe wes lali

F#

kok malah saiki kowe ngajak aku bali

B                       C#

ra bakal sudi mending kucari pengganti

F#

pergi saja pergi jo gawe loro ati..

 

Reff :

 B           C#        F#

  ko mo cari yang bagaimana..

 B            C#       F#

  ko mo dapat juga dimana..

 B           C#          F#

  biar ko sampe ke ujung dunia..

        B         C#        F#

 yang mengerti ko tu cuma saya..