Lirik Lagu Korbane Wong Tuo - Eny Sagita

Lirik Lagu Korbane Wong Tuo dari Eny Sagita, silahkan baca selengkapnya disini
Lirik Lagu Korbane Wong Tuo - Eny Sagita

Judul Lirik : Korbane Wong Tuo
Pencipta Lagu: //
Penyanyi : Eny Sagita
Kategori Album : Dangdut Jawa

Silakan Baca Juga : Lirik Lagu Dudu Jodone - Didi Kempot

Eny Sagita Yang membawakan Lirik Lagu Korbane Wong Tuo ,memang sebenarnya iya tidaklah sering muncul di dunia maya akan tetapi artis yang satu ini sangat mempunyai nama julukannya di daerah jawa ,iya pun sering menyanyikan tarling dan lainya...

Korbane Wong Tuo Eny Sagita
Korbane Wong Tuo Eny Sagita


Berikut Cuplikan : Lirik Lagu Eny Sagita Korbane Wong Tuo


Aku tansah eling pungkasane welingmu
Bapak bakal lungo ninggal aku lan ibu
Emboh nyang ndi parane aku ora ngerteni
Netes iluhku nelesi pipiku

Sak pungkurmu uripku tansah gowo sepi
Ibu soyo bingung getun ra mari-mari
Ilang ono sing ilang sakjroning ati iki
Lungamu ora tak lilakne

Pak opo salahe ibu
Kowe nganti tego ninggal anakmu
Pak aku kangen bapak
Pengen bali kumpul dadi siji

Opo ora kroso anakmu iki nelongso
Opo pancen tego aku entok bapak liyo
Aku emoh dadi korbane wong tuwo
Ndang baliyo ibu isih gelem nrimo

Aku tansah eling pungkasane welingmu
Bapak bakal lungo ninggal aku lan ibu
Emboh nyang ndi parane aku ora ngerteni
Netes iluhku nelesi pipiku

Sak pungkurmu uripku tansah gowo sepi
Ibu soyo bingung getun ra mari-mari
Ilang ono sing ilang sakjroning ati iki
Lungamu ora tak lilakne

Pak opo salahe ibu
Kowe nganti tego ninggal anakmu
Pak aku kangen bapak
Pengen bali kumpul dadi siji

Opo ora kroso anakmu iki nelongso
Opo pancen tego aku entok bapak liyo
Aku emoh dadi korbane wong tuwo
Ndang baliyo ibu isih gelem nrimo