Lirik Lagu Ra Ikhlas Lahir Batin - Nella Kharisma

Lirik Lagu Nella Kharisma Ra Ikhlas Lahir Batin Judul Lirik lagu : Ra Ikhlas Lahir Batin Album : Nella Kharisma Vol. 4 tahun(2017) Arti...
Lirik Lagu Nella Kharisma Ra Ikhlas Lahir Batin

Judul Lirik lagu : Ra Ikhlas Lahir Batin
Album : Nella Kharisma Vol. 4 tahun(2017)
Artis Penyanyi :Nella Kharisma
Kategori : Lirik Lagu dangdut jawa populer

Lirik Lagu Ra Ikhlas Lahir Batin oleh Nella Kharisma. Lirik lagu "Ra Ikhlas Lahir Batin" adalah merupakan sebuah album lagu yang liriknya berbahasa Jawa. Dan lagu ini juga masuk dalam album penyanyi cantik yang sedang naik daun di adalah 'Nella Kharisma yang dirilisdan di distribusikan dibawah label Mega Record yang berjudul "Ra Ikhlas Lahir Batin".

Silakan Baca Juga Lirik Lagu Lainnya : Lirik Lagu Jaran Ucul - Nella Kharisma

Ra Ikhlas Lahir Batin Nella Kharisma
Ra Ikhlas Lahir Batin Nella Kharisma

Lirik Lagu Ra Ikhlas Lahir Batin - Nella Kharisma


netes banyu ing moto
sliramu sandhing wong liyo
sak tenane aku ra lilo
mergo kebacut tresno

tali tresno ing janji
saiki podo ngelarani
nanging ati ra iso ngapusi
sliramu sing tak tresnani

opo ora kelingan
naliko bareng sesandhingan
janji malah dadi kacedran
tresno amung dadi kenangan

tangis sing tak rasakno
ra bakal ganteni loro
janjimu uwis kok ucapno
gawe atiku loro

amung liwat foto iki
sing biso ngobati ati
tak pikir malah dadi batin
aku ra ikhlas lahir batin

tangis sing tak rasakno
ra bakal ganteni loro
janjimu uwis kok ucapno
gawe atiku loro

amung liwat foto iki
sing biso ngobati ati
tak pikir malah dadi batin
aku ra ikhlas lahir batin