Lirik Lagu Tembang Tresno - Deviana Safara

Lirik Lagu Deviana Safara Tembang Tresno Judul Lirik lagu : Tembang Tresno Artis Penyanyi : Deviana Safara Kategori : Lirik Lagu dangdu...
Lirik Lagu Deviana Safara Tembang Tresno

Judul Lirik lagu : Tembang Tresno
Artis Penyanyi : Deviana Safara
Kategori : Lirik Lagu dangdut jawa populer

Lirik Lagu Tembang Tresno oleh artis Deviana Safara. Mungkin sekarang ini banyak sekali lagu dangdut yang muncul juga dijadikan sebuah lagu bernuansa koplo, seperti lirik Lagu berjudul" Tembang Tresno " yang di bawakan oleh penyanyi dari jawa timur namanya'Deviana Safara' lagu ini adalah salah satunya koleksi lagu campursari. Lagu Tembang Tresno ini yang sangat populer dikalangan para pecinta dangdut jawa timur juga di dikenal oleh masyarakat hampir seluruh indonesia.

Silakan Baca Juga Lirik Lagu Lainnya : Lirik Lagu Keloas - Tati Mutia

Tembang Tresno Deviana Safara
Tembang Tresno Deviana Safara

Lirik Lagu Tembang Tresno - Deviana Safara


Padange suryo
Lirik Tembang AsmoroNanging peteng ing mripatku
Sinare rembulan nambahi susahe atiku
Trisno sing tak jogo amung kanggu sliramu
Nanging nyatane aku mok apusi

Padange suryo
Nanging peteng ing mripatku
Sinare rembulan nambahi susahe atiku
Trisno sing tak jogo amung kanggo sliramu
Nanging nyatane aku mok apusi
Kembang tresno ning lambemu
Nyatane hamung semu
Janji setyo marang aku
Ning nyatane nyusahne atiku
Tega tenan kowe nglarani atiku
Tega tenan kowe ngapusi aku
Wis cukup semene sak crito lan laguku
Aku pamit lilakno lungoku

Padange suryo
Nanging peteng ing mripatku
Sinare rembulan nambahi susahe atiku
Trisno sing tak jogo amung kanggu sliramu
Nanging nyatane aku mok apusi

Padang e suryo
Nanging peteng ing mripatku
Ninare rembulan nambahi susahe atiku
Trisno sing tak jogo amung kanggo sliramu
Nanging nyatane aku mok apusi

Kembang tresno ning lambemu
Nyatane hamung semu
Janji setyo marang aku
Ning nyatane nyusahne atiku
Tega tenan kowe nglarani atiku
Tega tenan kowe ngapusi aku
Wis cukup semene sak crito lan laguku
Aku pamit lilakno lungoku
Aku pamit lilakno lungoku