Lirik Lagu Dewe Dewe - Abah Lala

Lirik Lagu Dewe Dewe dari Abah Lala lagu ini adalah salah satu lagu yang dipopulerkan oleh Abah Lala silahkan baca disini
Lirik Lagu Dewe Dewe - Abah Lala

Judul Lirik : Dewe Dewe
Pencipta Lagu : //
Penyanyi : Abah Lala
Kategori Album : Lagu Jawa Timur

Lirik Lagu Dewe Dewe dari Abah Lala lagu ini adalah salah satu lagu yang dipopulerkan oleh Abah Lala silahkan baca disini. Lirik lagu yang berjudul Dewe Dewe di blog lirikindonesia.id, dan masih banyak lirik lagu selain dari album ini yang sedang populer sekarang ini.
Baca Juga : Lirik lagu Sio Ado - Mnukwar
Diantaranya seperti, lirik lagu dangdut, tarling, jawa, pop, barat, korea, india, sunda, Lagu daerah, nasional, sholawat religi, band, campursari, Ost, Hiphop. dan lainya. Anda juga bisa mendengarkan lagu tersebut lewat chanel youtube untuk videonya Atau lewat streaming music online resmi lainnya. Silahkan baca disini selengkapnya lirik lagu tersebut dibawah.

Lirik Dewe Dewe dari Abah Lala
Lirik Dewe Dewe dari Abah Lala

Berikut Cuplikan : Lirik Lagu Abah Lala Dewe Dewe


ora usah ngurusi
urusane wong liyo
ojo butuh ngawur
rejeki ono sing ngatur

ora usah ngurusi
urusane wong liyo
mending sregep kerjo
kanggo mikir keluargo

kabeh wes ngerasakne lelakono wong urip
bungah susah tibo tangi kabeh wes ngelakoni
dalan rejeki manungso ora iso podo
gari usahane lan dongane diakehi syukure

ora usah ngurusi urusane wong liyo
ojo butuh ngawur, rejeki ono sing ngatur
ora usah ngurusi urusane wong liyo
mending sregep kerjo kanggo mikir keluargo

rekoso aku kok ece, kepenak mbok rasani
susahku tok geguyu, nelongso tenan uripku
pancen iki dalanku, wes dadi nasibku
sregepo nyambut gawe ben iso umum kancane

uwis tak sabarke, tak trimo meneng wae
tak dongakake kanggo kowe ndang sadar pikire

kabeh wes ngerasakne lelakono wong urip
bungah susah tibo tangi kabeh wes ngelakoni
dalan rejeki manungso ora iso podo
gari usahane lan dongane diakehi syukure

ora usah ngurusi urusane wong liyo
ojo butuh ngawur, rejeki ono sing ngatur
ora usah ngurusi urusane wong liyo
mending sregep kerjo kanggo mikir keluargo

rekoso aku kok ece, kepenak mbok rasani
susahku tok geguyu, nelongso tenan uripku
pancen iki dalanku, wes dadi nasibku
sregepo nyambut gawe ben iso umum kancane

uwis tak sabarke, tak trimo meneng wae
tak dongakake kanggo kowe ndang sadar pikire