Lirik Lagu Wegah Kelangan - Nella Kharisma

Lirik Lagu Wegah Kelangan dari Nella Kharisma lagu ini adalah salah satu lagu yang dipopulerkan oleh Nella Kharisma silahkan selengkapnya baca disini
Lirik Lagu Wegah Kelangan - Nella Kharisma

Judul Lirik : Wegah Kelangan
Pencipta Lagu : //
Penyanyi : Nella Kharisma
Kategori Album : Dangdut Jawa Populer

Lirik Lagu Wegah Kelangan dari Nella Kharisma lagu ini adalah salah satu lagu yang dipopulerkan oleh Nella Kharisma, dan masih banyak lirik lagu selain dari Lirik lagu yang berjudul Wegah Kelangan di blog lirikindonesia.id, yang sedang populer sekarang ini diantaranya.
Baca Juga : Lirik Lagu Tresno Waranggono Vokal Nella Kharisma
Seperti, lirik lagu dangdut, tarling, jawa, pop, barat, korea, india, sunda, Lagu daerah, nasional, sholawat religi, band, campursari, Ost, Hiphop. dan lainya. Anda juga bisa mendengarkan lagu tersebut lewat chanel youtube untuk videonya atau berlangganan membeli lewat aplikasi resmi seperti Joox, Spotify, Deezer, iTunes, Langit Musik di Google Play hp Android anda. Atau lewat streaming music online resmi lainnya. Silahkan baca disini selengkapnya lirik lagu tersebut dibawah.

Lirik Wegah Kelangan dari Nella Kharisma
Lirik Wegah Kelangan dari Nella Kharisma

Berikut Cuplikan : Lirik Lagu Nella Kharisma Wegah Kelangan

rungokno jerit atiku iki
sing bingung noto roso ning ati
pengenku koe ngerti
sing tak pikir saiki

tulung koe aja salah tompo
ojo mbok pikir aku ngeliyo
kabeh iki kahanan
ra iso neruske katresnan

jujur aku iseh sayang, wegah kelangan
mergo tresno wes tak patri ning njero ati
nanging arep piye maneh iki wes kahanan kudu pisahan

njalukku koe ojo nangis mergo lungaku
mungkin iki ginaris, dudu penjalukku
nglungani sliramu abot rasane pangapurane

ora ono niat ngelarani atimu
rungokno aku senajane aku sing kleru
tak akoni pancen gede roso tresnoku
yo mung kanggo awakmu
cukup pisan iki koe loro ati
ora tak baleni anggonku lek ngelarani

jujur aku iseh sayang, wegah kelangan
mergo tresno wes tak patri ning njero ati
nanging arep piye maneh iki wes kahanan kudu pisahan

njalukku koe ojo nangis mergo lungaku
mungkin iki ginaris, dudu penjalukku
nglungani sliramu abot rasane pangapurane

mung kependem roso tresno
bebarengan ora bakal dadi nyoto
pengen langgeng yo kui karepmu
nanging wong tuaku ora setuju

jujur aku iseh sayang, wegah kelangan
mergo tresno wes tak patri ning njero ati
nanging arep piye maneh iki wes kahanan kudu pisahan

njalukku koe ojo nangis mergo lungaku
mungkin iki ginaris, dudu penjalukku
nglungani sliramu abot rasane pangapurane

njalukku koe ojo nangis mergo lungaku
mungkin iki ginaris, dudu penjalukku
nglungani sliramu abot rasane pangapurane