Lirik Lagu Penak Konco - Guyon Waton

Lirik Lagu Penak Konco oleh Guyon Waton, silahkan baca disini semuanya lirik tersebut
Lirik Lagu Penak Konco - Guyon Waton (Om Wawes X)

Judul Lirik : Lirik Lagu Penak Konco
Pencipta Lagu: //
Penyanyi : Guyon Waton (Om Wawes X)
Kategori Album : Dangdut Jawa Populer

Silakan Baca Juga : Lirik Lagu Guyon Waton - Ora Masalah

Lirik Penak Konco Guyon Waton
Lirik Penak Konco Guyon Waton

Berikut Cuplikan : Lirik Lagu Penak Konco - Om Wawes X Guyon Waton


Bedo ranemu dalane
Karo kowe aku raono bahagiane
Timbang gelo, mung disio-dio
Rasah digawe dowo crito iki
Tresno rabakal iso nyawiji

Abot kesel sing ngrasakke
Karo kowe anane ming rame wae
Soyo ajur polahmu soyo ngawur
Mikir awakmu dewe, karepmu dewe
Tanpa kelingan janji awale

Pancen iki dudu jodone
Rasah di peksakke
Kabeh iki wes ono dalanae
Percoyo wae Gusti mboten nate sare

Kowe ratau ngerteni
Roso iki kepati-pati
Tibo butuh kowe nggoleki
Aku piye kowe ra peduli

Ra perlu ngomogke tresno
Yen kui mung nggawe loro
Ra perlu dolanan roso
Awak dewe penak konco

Pancen iki dudu jodone
Rasah di peksakke
Kabeh iki wes ono dalanae
Percoyo wae Gusti mboten nate sare

Kowe ratau ngerteni
Roso iki kepati-pati
Tibo butuh kowe nggoleki
Aku piye kowe ra peduli

Ra perlu ngomogke tresno
Yen kui mung nggawe loro
Ra perlu dolanan roso
Awak dewe penak konco

Hooooo
Awak dewe penak konco

Pancen iki dudu jodone
Rasah di peksakke