Lirik Lagu Aduh Aa Eneng Rindu - Detty Kurnia

Lirik Lagu Detty Kurnia Aduh Aa Eneng Rindu yang sedang populer. silahkan klik disini untuk selengkapnya tentang Detty Kurni dan Lirik Lagu yang lainnya
Lirik Lagu Aduh Aa Eneng Rindu - Detty Kurnia

Judul Lirik : Aduh Aa Eneng Rindu
Pencipta Lagu: //
Penyanyi : Detty Kurnia
Kategori Album : Sunda Populer

Silakan Baca Juga : Lirik Lagu Sunda Talatah - Detty Kurnia

Detty Kurnia Aduh Lirik Aa Eneng Rindu
Detty Kurnia Aduh Lirik Aa Eneng Rindu

Berikut Cuplikan : Lirik Lagu Detty Kurnia - Aduh Aa Eneng Rindu


Mana nyeri nyeri nyeri teuing
Ceurik ati di tambelakan
Henteu benang ku disabaran
Aduh alah ieung
Tega teh teuing

Indit sore tulunyungna subuh
Abdi tunduh mukakeun tulak
Batin nyeuri ceurik sorangan
Aduh alah ieung
Tega teh teuing

Nyeri-nyeri moal benang di ubaran
Kajen tutumpuran paeh ge teu panasaran
Mempeng ngora keneh
Mempeng urang can batian
Pek geura serahkeun
Talak tilu sakalian

Henteu butuh lalaki curaling
Boga rasa asa ieu aing
Henteu robah teu eling-eling
Aduh alah ieung
tega teh teuing