Lirik Lagu Jihan Audy - Mantanku Jegul

Lirik Lagu Jihan Audy - Mantanku Jegul Judul Lirik : Mantanku Jegul Pencipta Lagu: // Penyanyi : Jihan Audy Kategori Album : Dangdut P...
Lirik Lagu Jihan Audy - Mantanku Jegul

Judul Lirik : Mantanku Jegul
Pencipta Lagu: //
Penyanyi : Jihan Audy
Kategori Album : Dangdut Populer

Silakan Baca Juga : Lirik Lagu Budal Rabi - Jihan Audy

Lirik Jihan Audy Mantanku Jegul

Berikut Cuplikan : Lirik Lagu Mantanku Jegul - Jihan Audy


iki kenyataan, pancen crito nyoto
sing wes tak alami
aku blokosuto, mergo rodo loro
sak njeroning ati

tinimbang ngelamun, daripada galau
mending aku nyanyi
nyanyiko ceritoku, pas karo mantanku


sing ndek wingi kuwi

wong lali janjine karo ucapane
siro katresnanku
koyo permen karet wes ilang legine
kowe ngguwak aku

pinter sandiworo, molak malik cerito
selak ro batinmu
nggo watu loncatan, gombale mukiyo
ninggal rabi aku

mantanku jegul (jegul jegul)
mantanku jegul (jegul jegul)
pirang pirang taun tak openi, tak ragati
remuk atiku mok tinggal rabi

mantanku jegul (jegul jegul)
mantanku jegul (jegul jegul)
mugo cerito iki cukup aku sing ngerasakke
nyengoh mung dadi korban php

wong lali janjine karo ucapane
siro katresnanku
koyo permen karet wes ilang legine
kowe ngguwak aku

pinter sandiworo, molak malik cerito
selak ro batinmu
nggo watu loncatan, gombale mukiyo
ninggal rabi aku

mantanku jegul (jegul jegul)
mantanku jegul (jegul jegul)
pirang pirang taun tak openi, tak ragati
remuk atiku mok tinggal rabi

mantanku jegul (jegul jegul)
mantanku jegul (jegul jegul)
mugo cerito iki cukup aku sing ngerasakke
nyengoh mung dadi korban php